Om mig

Jag som driver Bake my cake heter Lovisa och är bosatt i Norrköping.
Att få vara kreativ genom att skapa vackra bakverk är något av det roligaste jag vet! 
Bakningen har alltid funnits i mitt liv. Som barn bläddrade jag ofta i mina föräldrars receptsamling och prövade mig fram bland sockerkakor, kladdkakor och äppelpajer.

Mitt intresse för just tårtbakning väcktes på allvar för ungefär fyra år sedan då jag bakade en marsipantårta till min sambo och hans kollegor. Jag upptäckte hur fantastiskt roligt det är att skapa med ätbara material. Tårtan blev mycket omtyckt och snart därefter blev jag kontaktad av flera personer som ville göra beställningar. I takt med att förfrågningarna ökade och mitt intresse för tårtbakningen växte föddes drömmen om att starta eget.

I december 2015 tog jag steget och startade min egen verksamhet i Norrköping och har nu nöjet att få arbeta med min passion. Det bästa med just tårtor är att de kan varieras i all oändlighet och det passar mig perfekt då jag tycker om att utmana mig själv till nytänkande. Det är viktigt för mig att du som kund känner stor valfrihet och möjlighet att själv kunna påverka din tårtas utseende och smak. Det blir helt enkelt roligare så! Förutom tårtor har jag även utökat sortimentet med flera mindre bakverk som jag hoppas att du ska uppskatta lika mycket som jag.
 

Varmt välkommen med din beställning, 
eller att bara följa mitt bakande här på hemsidan!