Beställningsvillkor


Avhämtning
Alla beställningar hämtas av kunden enligt överenskommelse hos mig på S:t Olofsgatan i Norrköping.

Avbokning
Avbokning av en beställning måste ske senast 7 dagar före avhämtningsdatumet. Vid senare avbokning debiteras kunden 50 % av det totala försäljningspriset. Produkter som ej hämtas ut enligt överenskommelse debiteras fullt pris.

Jag förbehåller mig rätten att kunna avboka en mottagen beställning, även med kort varsel, om den inte kan fullgöras på grund av exempelvis sjukdom, skada eller liknande oförutsedd händelse.

Betalning
Betalning sker antingen på plats i samband med avhämtningen via betalningsmetoden Swish, eller via faktura till företagets bankgironummer. Om faktura önskas skickas denna till kunden på avhämtningsdagen via mejl. Vid fakturabetalning ska pengarna vara mig tillhanda senast 10 dagar efter avhämtningsdatumet. Det är inte möjligt att betala med kort eller kontanter på plats.

Ändringar i en beställning
Önskemål om ändringar av en beställd produkts design/innehåll eller ändring av antalet produkter/bitar måste meddelas mig så snart som möjligt. Jag försöker så långt det går att tillmötesgå detta, men ibland går det inte att genomföra ändringar nära inpå avhämtningsdatumet. Exempelvis om material redan har köpts in eller arbetet med produkten har påbörjats.

Det kan vid enstaka tillfällen förekomma att jag måste göra ändringar i design/innehåll på grund av att en ingrediens eller något material är slutsålt eller att designen inte kan åstadkommas av andra skäl. I så fall meddelas alltid kunden och vi diskuterar fram bästa lösningen.

Ansvar
Jag ansvarar för att alla produkter bakas och förvaras enligt livsmedelslagstiftningen. När produkterna lämnat mig är det kunden som har fullt ansvar för att varorna hanteras och förvaras korrekt. Tappade produkter eller skador som sker under frakt ersätts inte. I samband med avhämtningen informerar jag om hur produkterna bäst bör fraktas och förvaras.

Allergier
Alla produkter bakas och förvaras i samma kök vilket innebär att även allergianpassade bakverk kan innehålla spår av olika allergener.