Dopfika i rosa och vitt

Att ge bort ett personligt bakverk till någon man tycker om är en rolig och kreativ present. Ett bra tips till dig som vill överraska den där kompisen, föräldern eller släktingen som aldrig önskar sig något särskilt! :)

Fibi gjorde precis det här. Hennes svägerska döpte sin lilla flicka Eyla igår och Fibi gav henne ett dopfika utöver det vanliga i present. Dopgästerna bjöds på både tårta, cupcakes och cake pops, allt i matchande färg av rosa och vitt. Det var bara några cupcakes och cake pops som kom med på bild, men det blir en otroligt vacker helhet när allting dukas upp tillsammans!

Önskemålen för tårtan var att den skulle bestå av tre våningar i rosa och vitt, dekorerade med pärlmönster, ett kors och en bebis i änglavinge på toppen. På insidan fanns bottnar av vaniljsockerkaka varvade med hallonmousse och chokladmousse i de rosa våningarna.  I mittenvåningen ville Fibi gärna ha en annan kombination så där blev det passionsfruktsmousse och whipped cream cheese frosting med vanilj.

Cupcakesen hade smak av blåbär och en gnutta citron, toppade med vit choklad/vaniljfrosting. Denna spritsade  jag ut som ett rosmönster och dekorerade med små fjärilar.

Cake popsen bestod av kladdkaka som doppats i vit choklad, varav hälften jag färgade rosa med livsmedelsfärg. Små söta hjärtan i rosa och vitt blev pricken över i:et!

Grattis Eyla! Hoppas att hela familjen och alla gäster fick en mysig dag tillsammans!

/Lovisa

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv