Tårta med träsktroll

I helgen var det kalasdags för Adelia som fyllt 3 år. Födelsedagstårtan som hennes mamma beställde av mig skulle ha ett alldeles särskilt tema, nämligen Adelias favoritfilm Shrek! Önskemålet var att både träsktrollet Shrek och prinsessan Fiona skulle finnas med på tårtan. Här badar dem tillsammans i träsket, omgivna av näckrosor, vass, kaveldun, flugsvampar och stenar. Adelia hade stenkoll och kände direkt igen figurerna när hon fick se sin tårta!

Det badande kärleksparet, med kläder och allt. Shrek iklädd sin favoritväst och Fiona i sin gröna prinsessklänning med gulddetaljer.

Adelia fick också en egen namnskylt och en 3:a med träsktrollsöron på sin tårta. 

Grattis till Adelia! Hoppas att ni fick ett mysigt kalas i lördags hela familjen.

/Lovisa

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv