Bröllopstårta med sockerrosor

Igår firade Nicky och Kristoffer sin stora dag! Som tema till sitt bröllop hade de valt den vackra färgen burgundy, vilket också fick bli temat för deras bröllopstårta. Brudparet önskade sig en stilren tårta i vitt, dekorerad med sockerrosor i lite skiftande nyanser och kantband. Jag gillar verkligen den starka kontrasten mellan de färgrika rosorna och den vita bakgrunden, en spännande och läcker kombination! På toppen lämnade jag  plats för en cake topper som Nicky och Kristoffer själva hade valt ut.

Till innehåll valde de vaniljbottnar, jordgubbsmousse och björnbärskompott. Passande smaker till ett sommarbröllop och som dessutom matchade temat väldigt bra färgmässigt.
 

Stort grattis till brudparet! Hoppas att ni fick en fantastisk dag tillsammans med nära och kära.

/Lovisa

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv