Baby shower tårta

Det känns såå kul att äntligen vara på plats i lokalen och ha kommit igång med bakandet! Har längtat efter att kunna starta så länge, att det nästan känns lite overkligt. Ser fram emot att få förverkliga alla era fantastiska tårtidéer framöver!

I helgen hade jag äran att få baka till en Baby shower, en blivande mamma skulle överraskas  med tårta. Önskemålet var en lekfull tårta med ljusblå och ljusrosa dekorationer, utöver det fick jag fria händer. Tårtan innehöll vaniljsockerkaka, jordgubbsmousse och dumlefluff, spacklad med marängsmörkräm och täckt med marsipan. I lekfull anda valde jag att dekorera den med leksaksklossar och en liten nalle, i full fart med att hänga upp festliga vimplar runt tårtan. Ett ljusblått band med rosett fick pryda kanten.

Önskar er en härlig måndag!

/Lovisa

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv