Lekfullt dessertbord

Idag tänkte jag bjuda på ett riktigt kalasinlägg! Har länge varit sugen på att sätta ihop ett lekfullt dessertbord som passar perfekt att duka upp på exempelvis ett barnkalas, dop eller namnkalas. Få saker signalerar kalas så mycket som när man får kliva in till ett vackert uppdukat fikabord! Temat för just det här bordet blev "leksaker" och det innehöll en rad olika godsaker som med säkerhet uppskattas av både stora och små kalasgäster.

Tårtan är inspirerad av leksakståg med en järnväg som ringlar sig upp längs med hela kanten. Cupcakesen är formade som små söta Me to You nallar med frosting som päls. På bordet finns även ätbara legobitar som jag har format av chokladbollssmet och doppat i vit choklad. Alla älskar väl chokladbollar?! :-) I glasen finns en krämig ahlgrens bilar-pannacotta och på tallrikarna ligger ätbara namnskyltar av mördegskakor, formade som pusselbitar. Gästerna kan alltså äta upp sina skyltar efter att de har hittat sin plats, en riktigt rolig detalj tycker jag!

Mumsandet är i full gång!

Har du något kalas på gång? Oavsett om det gäller barnkalas, dop, bröllop, företagsevent eller något helt annat så ordnar jag fikabordet efter dina önskemål! Du kan välja att beställa enbart bakverk (dekorerade efter valfritt tema) eller också  ett helhetspaket då jag kommer ut på plats och dekorerar miljön runt omkring bakverken med rekvisita, bakgrundsdekor, skyltar och så vidare efter ditt valda tema. Här kan du läsa mer om dessertbord.

Ha det gott!

/Lovisa

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv