Startar eget!

Nu är det spännande saker på gång! Jag har nämligen bestämt mig för att utveckla mitt bakande från hobby till yrke genom att starta eget företag. Att baka och dekorera tårtor visade sig vara roligare än jag någonsin hade kunnat ana. Jag tänker på tårtor nästan hela tiden hur knasigt det än låter, på tekniker jag vill prova, dekorationer jag vill skapa och nya smaker jag vill upptäcka. Det känns som att jag har hittat min grej helt enkelt, det jag helst av allt vill göra och jag är så tacksam för att nu ha fått möjlighet till det!

Jag kommer att hålla till i Norrköping och baka personliga tårtor och även andra mindre bakverk på beställning. Mitt mål är att kunna erbjuda dig som kund en stor valfrihet, där du får vara med och skräddarsy dina bakverk så som du vill ha dem. En tårta kan se ut på väldigt många olika sätt beroende på vilket tema, färg och form du efterfrågar. Möjligheterna för variation är nästintill obegränsade och det är just det som gör varje tårta helt unik!

Nu håller jag på att göra klart de sista förberedelserna och ordnar med inflyttning i lokalen. Om du är intresserad av att beställa en tårta eller något annat bakverk så är du varmt välkommen att göra det genom att skicka en förfrågan via beställningsformuläret. Uppe till vänster i menyn hittar du även mer information om vad jag kan erbjuda, hur prissättningen går till och förslag på olika fyllningar/smaker.

Jag är väldigt glad över att ni är så många som väljer att kika in här på bloggen varje dag och hoppas att ni vill fortsätta följa mitt bakande även i fortsättningen som egenföretagare.

Kram på er!

/Lovisa

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv