Spökpicknick

Nu kan vi nog konstatera att hösten är här på riktigt. Det blir mörkt tidigt på kvällarna och luften känns sådär kylig och frisk igen. Det fick jag verkligen uppleva i helgen. Halloween är på ingång, en av mina absoluta favorithögtider när det kommer till bakning! I år slog jag på stort och bakade ett mindre dessertbord i sann halloween-anda. I lördagskväll konkade jag och min syster Elin alla bakverk, plus rekvisita och beslysning ut i den kolsvarta skogen för att fotografera. Måste erkänna att det var liiite obehagligt när vi knappt såg vart vi satte fötterna, men vad gör man inte för att fånga den rätta känslan? ;)
Låt mig presentera: "Picnic gone wrong".

Den läbbiga tårtan som var två våningar hög bestod av red velvet bottnar varvade med whipped cream cheese frosting och hallonpuré, spacklad med vit chokladsmörkräm och täckt med "spindelnät" av smält marshmallows. 

Någon huggtandad typ har varit framme och tagit sig ett par bett av tårtan och blodet rinner ut.

Ruskiga gravstensbrownies med chokladkräm, flingsalt och oreosmul.

Busiga marängspöken och ruttna chokladcupcakes med hallon och vit chokladsmörkräm, som har blivit angripna av diverse insekter.

Hoppas att ni inte blev alltför rädda nu och att ni får en fantastiskt läskig halloween!

/Lovisa

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv