Tårta med Babblarna

Igår på självaste första maj hölls det födelsedagskalas för en liten tjej som heter Siri. Siri är väldigt förtjust i de små färgglada figurerna som kallas för Babblarna, så det var dem som fick pryda hennes ettårstårta, som jag fick äran att baka.
Tårtan som bestod av två våningar innehöll chokladbottnar fyllda med passionsmousse och kinderfluff. Den var spacklad med marshmallowsmörkräm och täckt med marsipan. Alla dekorationer tillverkade jag av sockerpasta.

Högst uppe på toppen sitter den färgglade Diddi. Han trivs förstås bra där framför den stora regnbågen.

Här, på ena sidan tårtan hittar vi Babba och Doddo.

Den här gröna filuren kallas för Dadda.

Längst ner på kanten sitter kompisarna Bobbo och Bibbi.

Grattis Siri! Hoppas att du blev glad för din födelsedagstårta.

/Lovisa

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv