Årets Cupcake 2015

För ett par veckor sedan blev jag tipsad av min pappa om att företaget Lyckas med mat i samarbete med muffinsform.se hade anordnat en cupcake-tävling, Årets Cupcake 2015. Den gick ut på att man skulle skicka in en bild samt beskrivning av en egengjord cupcake med temat vår eller vinter.
Jag kunde såklart inte låta bli att skicka in ett bidrag och gissa om jag är glad för det nu! Igår fick jag veta att jag har vunnit det otroligt fina första priset, en KitchenAid! SÅ roligt! Har spanat på olika köksmaskiner länge nu och tänkt att jag verkligen skulle behöva en, tårtnörd som jag är. Att sedan FÅ en, bara sådär, känns väldigt surrealistiskt och jag har gått runt med ett leende på läpparna sedan jag fick veta.
Stort TACK till Lyckas med mat för utmärkelsen och ett perfekt pris, jag är mer än nöjd!

Mitt bidrag "Den smältande snögubben". En citroncupcake fylld med hallonmousse, täckt med en kruka av marsipan och toppad med gräs av marshmallowsmörkräm. Dekorationerna är tillverkade av sugarpaste.

/Lovisa

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv