Kameratårta

Här kommer lite inspiration till alla er fotofantaster där ute!
En kompis frågade mig om jag ville baka en födelsedagstårta som hon kunde överraska sin pojkvän med. Hennes pojkvän älskar att fotografera så därför önskade hon en tårta med kameratema, allra helst ville hon ha en figurtårta i form av en canon 5d som han brukar fota med.
Jag antog utmaningen!

Tårtan innehöll vaniljbottnar fyllda med nougatfluff och kinderäggsfluff, spacklad med marshmallowsmörkräm och täckt med marsipan.

Jag har använt sugarpaste till alla detaljer och texten har jag målat med hjälp av pensel och ätbar pulverfärg.

Den här typen av kamera har ju huuur många små detaljer som helst, men jag satsade på att försöka få till den rätta formen på kameran och valde sedan ut ett axplock av de viktigaste detaljerna.

Önskar er alla en fin helg!

/Lovisa

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv