Nalletårta

Ni som har följt mig ett tag har säkert redan listat ut att jag älskar figurtårtor. Att försöka få en traditionell  tårta att likna något helt annat är både utmanande och superkul. Det finns inga begränsningar för hur en tårta kan se ut enligt mig, det är oftast bara fantasin som sätter stopp.
Nu tänkte jag visa upp mitt senaste tillskott i samlingen av figurtårtor. Jag har försökt efterlikna den klassiska Me to you nallen, eller Miranda nallen som den också kallas. Det var inte en helt lätt uppgift kan jag säga. Att spritsa päls visade sig vara ganska klurigt, särskilt när spritspåsens innehåll hela tiden värms upp av värmen från handen. Men jag tycker att han blev söt ändå lilla nallen!

Tårtan består av chokladbottnar fyllda med kinderäggsfluff och pälsen är gjord av marshmallowsmörkräm.

Påväg att öppna ett stort paket inslaget med rosett.

Ett Me to you-märke på foten fick han såklart också.

Önskar er alla en trevlig helg!

/Lovisa

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv